O meni

Že 40 let preučujem vpliv prehrane na zdravje. Sem certificiran nutricionist. Na univerzi Stanford sem študiral nutricionizem, zdravje črevesja in mikrobiom. Preizkusil sem že vse možne načine prehrane in iz lastnih izkušenj vem, kaj resnično deluje in kaj ne. Mnogim sem že pomagal izboljšati zdravje in shujšati, pa tudi sam upoštevam to, kar učim.

Vodnika nisem napisal zato, da bi zaslužil ampak, da bi vam pomagal. Pravzaprav plačujem na tisoče € za oglaševanje te spletne strani, ker želim, da doseže čimveč ljudi. Najbrž ste jo tudi vi našli po zaslugi oglasa.

Ko se bo vaše zdravje izboljšalo (v kar sploh ne dvomim), mi lahko vrnete uslugo s prispevkom po vaši izbiri in zmožnosti. Z vašimi prispevki skušam vsaj delno pokriti stroške oglaševanja spletne strani.

Prosim delite link do moje spletne strani z vsemi, ki bi jim lahko koristila.

Moji nasveti niso nadomestilo za zdravnike in zdravila, ampak njihova podpora.

Če ne morete prenesti vodnika, ali če želite dodatne informacije, me kontaktirajte in poslal vam ga bom po e-mailu.

Lahko me kontaktirate tudi na WhatsApp

Zavrnitev odgovornosti: Nisem zdravnik, ampak nutricionist in ne ponujam zdravniških nasvetov. Nobena tukaj navedena informacija ni nadomestilo za zdravniški nasvet, diagnozo ali zdravljenje. Ne prevzemam nobene odgovornosti za informacije navedene tukaj. Pred spremembo diete se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne zavračajte zdravniškega nasveta, ali odlašajte z njegovim iskanjem zaradi informacij, ki ste jih prebrali tukaj. Ne prenehajte in ne začnite jemati nobenih zdravil, ne da bi se pogovorili s svojim zdravnikom.